Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3x3

Με επιτυχία διεξήχθη και φέτος το ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3x3 του ΠΟ Μουδανιών, διανύοντας τον 3ο χρόνο του.

Παρά τις δύσκολες εποχές που όλοι βιώνουμε, συμμετείχαν περισσότεροι από 120 αθλητές. Παίξαμε όλοι μαζί μπάσκετ και διασκεδάσαμε με απώτερο σκοπό την χαρά της συμμετοχής αλλά και την μετάδοση της αγάπης μας στις νεότερες γενιές.

Το ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3x3 του ΠΟΜ έχει πια καθιερωθεί στα δρώμενα της Χαλκιδικής ως το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του Καλοκαιριού και συμμετέχουν σε αυτό άνθρωποι όλων των ηλικιών από την ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής, παραθεριστές αλλά και αθλητές από την Θεσσαλονίκη.

Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν και μας στήριξαν παρά την ζεστή μέρα και τις δύσκολες συνθήκες. Επίσης ευχαριστούμε την εταιρεία Rainbow Waters για την χορηγία εμφιαλωμένων νερών «διώνη» που έκαναν την ζέστη λίγο πιο υποφερτή.

Ανανεώνουμε το ραντεβού με όλους σας για το επόμενο καλοκαίρι και φυσικά σας περιμένουμε καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς στο γήπεδο.

Σημείωση: Λόγω τεχνικών προβλημάτων ειδικά με τον χώρο, μειώθηκε ο χρόνος των παιχνιδιών ώστε να καταστεί εφικτή η πραγματοποίηση του Τουρνουά σε μία μέρα αντί για δύο που είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Περισσότερες φωτογραφίες από το ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3x3 μπορείτε να βρείτε στην σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/pom.basketball