Υποβολή προσφοράς

Πρόσκληση υποβολής προσφοράς για την κατασκευή του έργου
«Κλειστό Γυμναστήριο Καλαθοσφαίρισης και Πετοσφαίρισης»
 
Με την παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος καλούνται οι ενδιαφερόμενοι (υποψήφιοι ανάδοχοι) να υποβάλλουν τις προσφορές τους για την κατασκευή του έργου «Κλειστό Γυμναστήριο Καλαθοσφαίρισης και Πετοσφαίρισης» το οποίο υλοποιείτε στο πλαίσιο της Δράσης 19.2.4: «ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΧΩΡΙΩΝ ΣΕ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ» του LEADER ΤΑΠΤοΚ - ΠΑΑ 2014- 2020 μέσο της Εταιρείας «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Α.Ε. – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο.Τ.Α.».

Ο εγκεκριμένος προϋπολογισμός των προς δημοπράτηση εργασιών του έργου ανέρχεται στο ποσό των 563.130,72 € πλέον του ΦΠΑ. Αναλυτικά τα έγγραφα της παρούσας πρόσκλησης θα διατίθενται από την επιτροπή διενέργειας διαδικασίας πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος του έργου έως τις 29/5/2020.

Ως ημερομηνία λήξης υποβολή προσφορών ορίζεται η 02/06/2020. Πληροφορίες στο τηλ. 6976404590 κ. Φώτης Χατζηιορδανίδης.

Αναλυτική Πρόσκληση Υποβολής Προσφοράς
για την κατασκευή του έργου
«Κλειστό Γυμναστήριο Καλαθοσφαίρισης και Πετοσφαίρισης»

Με την παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος καλούνται οι ενδιαφερόμενοι (υποψήφιοι ανάδοχοι) να υποβάλλουν τις προσφορές τους για την κατασκευή του
έργου «Κλειστό Γυμναστήριο Καλαθοσφαίρισης και Πετοσφαίρισης» το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης 19.2.4: «ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΧΩΡΙΩΝ ΣΕ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ» του LEADER ΤΑΠΤοΚ - ΠΑΑ 2014- 2020, και χρηματοδοτείται μέσω της Εταιρείας «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Α.Ε. – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο.Τ.Α.».

Το εν λόγο έργο αφορά την κατασκευή Κλειστό Γυμναστήριο Καλαθοσφαίρισης και Πετοσφαίρισης, στο οποίο ο αγωνιστικός χώρος είναι περίκλειστος με πλαγιοκαλύψεις από πολυουρεθανικό πάνελ. Η οροφή του αγωνιστικού χώρου είναι επίσης από πολυουρεθανικό πάνελ με διάφωτα τμήματα για την κάλυψη του φυσικού φωτισμού βάσει κτιριοδομικού κανονισμού.

Το γήπεδο θα κατασκευαστεί έχοντας ελεύθερο ύψος εσωτερικά τα 9,2μ κατά μέσο όρο και διαστάσεις κεντρικού στεγάστρου 23,50μ χ 33,00μ. ώστε να καλύπτει τις απαιτήσεις του συλλόγου.

Επίσης θα υπάρχουν κερκίδες με διαζώματα χωρητικότητας περίπου 120 ατόμων. Ο χώρος των βοηθητικών λειτουργιών θα είναι κλειστός και θα περιλαμβάνει είσοδο, το χώρο υποδοχής-ελέγχου, κυλικείο, ιατρείο – φυσικοθεραπευτήριο, WC, WC AMEA, δύο αποδυτήρια, ξεχωριστό αποδυτήριο ΑΜΕΑ και αποθήκη-γραφείο προπονητή. Η κατασκευή του κελύφους θα γίνει επίσης από μεταλλικό σκελετό με πάνελ πολυουρεθάνης.

Στον εξωτερικό χώρο και με ανεξάρτητη είσοδο θα κατασκευαστεί βοηθητικός χώρος με εύκολη πρόσβαση όπου φιλοξενήσει το λεβητοστάσιο για τις ηλεκτρομηχανολογικές ανάγκες των εγκαταστάσεων και του αθλητικού χώρου.

Ο εγκεκριμένος προϋπολογισμός των προς δημοπράτηση εργασιών του έργου ανέρχεται στο ποσό των 563.130,72 € πλέον του ΦΠΑ.

Κριτήριο Ανάθεσης αποτελεί η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή)

Τα έγγραφα και τα σχέδια που συνοδεύουν την παρούσα πρόσκληση είναι:
  1. Η εγκεκριμένη αρχιτεκτονική μελέτη από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού
  2. Στατική προ-μελέτη.
  3. Η/Μ προ- μελέτη.
  4. Η τεχνική έκθεση του έργου
  5. Ο εγκεκριμένος προϋπολογισμός-Προμέτρηση του έργου
  6. Το έντυπο της οικονομικής προσφοράς

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει έως τις 02/06/2020 ημέρα Τρίτη και ώρα 11.00 πμ να καταθέσουν την προσφορά τους στην επιτροπή αξιολόγησής των προσφορών ή στο email: chatziordanisf@gmail.com

Περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις στο τηλ. 6976404590 κ. Φώτης Χατζηιορδανίδης

Νέα Μουδανιά 13/05/2020